Welkom Bij De Volder & Co

Perfect in ICT

De Volder Cloud solutions, we open the cloud for you.

Cloud
Eenvoudig gezegd is cloudcomputing het leveren van computingservices, inclusief servers, opslag, databases, netwerkfuncties, software, analysefuncties en intelligentie via internet. U betaalt doorgaans alleen voor de cloudservices die u gebruikt, waardoor u minder kosten hebt, uw infrastructuur efficiënter draait en u kunt schalen al naar gelang uw bedrijf wijzigingen nodig heeft.

Onze Cloudservices

Meer weten?
Graag meer info?
Thuis werken, iets voor U?
Graag een veilige oplossing voor uw bestanden?
Proximus Cloud Solutions, de Belgische Cloudoplossing.
Sharepoint

Waarom De Volder Cloud solutions Kiezen

Bijna 10 jaar geleden zijn wij gestart met de eerste migraties naar de Cloud, een mooie samenwerking met onze Cloudpartner Conxion en Proximus zorgt voor de nodige back-up om alle Cloud-migraties tot een succes te brengen. Zo brengen wij jouw werkplek naar een virtuele Cloud omgeving waar flexibiliteit, veiligheid, back-up en antivirus uitermate belangrijk en gegarandeerd zijn.
Via Office 365 zorgen we voor het mailplatform bij uitstek. Ruime mailboxen, OneDrive opslag, Team samenwerken en Office licenties.
In 2019 werd het aanbod versterkt door ons te specialiseren in AZURE Cloud migraties, om zo virtuele werkplekken onder te brengen in het datacenter van Microsoft.
Sinds september 2019 installeren wij de moderne werkomgeving van Microsoft in Azure via Windows Virtual Desktop, uw Windows 10 werkplek in de Cloud.

Graag meer info over onze Cloud diensten

Vul hieronder uw email adres in en wij contacteren u graag voor meer informatie.