VOIP Telefonie

WAT IS VOIP?

VoIP staat voor Voice over IP, je kan het vertalen als Telefonie over Internet. Net als je Skype zou gebruiken, kan je deze toepassing nu ook gebruiken in je werkomgeving (of bij je thuis). Je hebt geen analoge (PTSN) verbinding of digitale (ISDN) verbinding nodig, alles verloopt via het internet. Het wordt ook wel internettelefonie genoemd. Je zal beschikken over een SIP account, dit is een account dat we voor je instellen, waarmee je als het waren kan inloggen op de telefoon. Op deze manier ben je ook door niet VoIP lijnen bereikbaar. Alles blijft dus hetzelfde als ervoor! Je kan zelfs je fax overzetten en alles laten doorkomen via mail. Tal van mogelijkheden met VoIP. Bekijk het hieronder ook.

VOORDELIG

Kosten voor het bellen zijn zeer goedkoop, zelfs naar mobiel en naar het buitenland. Intern bel je gratis naar elkaar (dit zelfs als het verdeeld is onder verschillende locaties).

MOOI GELUID

Doordat je gebruik maakt van een internetverbinding is de kwaliteit van het geluid, zowel uit als inkomende gesprekken beduidend beter van kwaliteit.

VERPLAATSBAAR

Indien je zou verhuizen of jezelf zou verplaatsen, hoef je niet meer te zorgen voor nieuwe telefoonaansluitingen. Een internetverbinding is voldoende.

MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos voor het instellen van je telefoon-ervaring. Een menu, enkel bereikbaar binnen bepaalde uren, boodschappen enz.


EEN GREEP UIT DE TOESTELLEN DIE WE GEBRUIKEN


VRAAG NAAR EEN OFFERTE

Neem vandaag nog contact op met ons en vraag vrijblijvend naar een offerte.